[:en]29. November 2019 | As every year, Rosa Lëtzebuerg invites its members and friends to our annual Christmas Dinner. We decided this year to combine it with our AGM.
We offer also this year a vegan and a non-vegan alternative, every menue for a price of 48€ per person or 25€ for students or unemployed persons.

When: 29. November 2019, 20.00
Where: Restaurant “Barnum”, 61a Grand-Rue, 8510 Redange

Menue A (Non-vegan):
– Crème de carotte et tomates, Mousse de cumin
– Croustillant de Rouget-Barbet, émulsion à la citronnelle
– Mignon de porc, champignons des bois et pommes dauphines
– Tartelette fine de pomme cannelle, glace lait d’amande douce
– Café

Menue B (vegan):
– Crème de carotte et tomates, Mousse de cumin
– Tartine au caviar d’aubergine, pickles de légumes maison
– Quorn végétarien, poêlée de légumes de saison et mousse de potimarron
– Tartelette fine de pomme cannelle, glace lait d’amande douce
– Café 

Because of limited places in the restaurant and of course the preparations, we ask you for a registration. You can do that with this registration form or by email to info@rosa-letzebuerg.lu. Please note, that we have to ask you for payment in advance.

Facebook Event: click here![:de]29. November 2019 | Es ist bereits Tradition: wie jedes Jahr laden wir auch dieses Jahr alle unsere Mitglieder, Freunde und Unterstützer zu unserer Weihnachtsfeier ein. Diese findet in diesem Jahr direkt im Anschluss zu unserer Generalversammlung statt.
Wir bieten dieses Jahr ein veganes sowie ein nicht-veganes Menü an. Der Preis beträgt jeweils 48€ pro Person. Für Schüler, Studenten und Arbeitssuchende gibt es einen Sonderpreis von 25€.

Wann: 29. November 2019, 20.00
Wo: Restaurant “Barnum”, 61a Grand-Rue, 8510 Redange

Menue A (Nicht-vegan):
– Crème de carotte et tomates, Mousse de cumin
– Croustillant de Rouget-Barbet, émulsion à la citronnelle
– Mignon de porc, champignons des bois et pommes dauphines
– Tartelette fine de pomme cannelle, glace lait d’amande douce
– Café

Menue B (vegan):
– Crème de carotte et tomates, Mousse de cumin
– Tartine au caviar d’aubergine, pickles de légumes maison
– Quorn végétarien, poêlée de légumes de saison et mousse de potimarron
– Tartelette fine de pomme cannelle, glace lait d’amande douce
– Café 

Da die Plätze begrenzt sind und das Restaurant “Barnum” sich angemessen vorbereiten kann, bitten wir euch, eure Plätze zu im voraus zu reservieren. Du kannst hier unser Anmeldeformular zu nutzen oder uns eine email mit eurer Anmeldung zukommenzulassen:info@rosa-letzebuerg.lu.
Wir bitten euch ebenfalls, die Summe eurer Reservierung auch im voraus zu überweisen.

Facebook Event: click here![:lu]29. November 2019 | Wéi all Joer invitéiere mer iech och dëst Joer nees op eis jährlecht Rosa Krëschtiessen. An dësem Joer fënnt dëst och direkt am Uschloss zu eiser Generalversammlung statt.
Mir offréieren iech dës Kéier zwee Menüer: en Veganen an en Net-Veganen, fir jeweils 48€ resp. 25€ fir Studenten an Aarbechtssichender.

Wéini: 29. November 2019, 20.00
Wou: Restaurant “Barnum”, 61a Grand-Rue, 8510 Redange

Menue A (Non-vegan):
– Crème de carotte et tomates, Mousse de cumin
– Croustillant de Rouget-Barbet, émulsion à la citronnelle
– Mignon de porc, champignons des bois et pommes dauphines
– Tartelette fine de pomme cannelle, glace lait d’amande douce
– Café

Menue B (vegan):
– Crème de carotte et tomates, Mousse de cumin
– Tartine au caviar d’aubergine, pickles de légumes maison
– Quorn végétarien, poêlée de légumes de saison et mousse de potimarron
– Tartelette fine de pomme cannelle, glace lait d’amande douce
– Café 

Well d’Plazen limitéiert sinn an d’Team vum Restaurant sech och preparéiere mussen, géife mer iech bieden, fir iech am viraus unzemellen. Du kanns dofir eisen Registration Form benotzen oder eis eng Email op info@rosa-letzebuerg.lu schécken. Mir giffen iech och bieden, de Montant vun ärer Reservéierung och schon am viraus ze iwwerweisen.

Facebook Event: click here![:]